Cinco Islas je suché a intenzivní Albariño, s odrůdovými vlastnostmi, a výrazným atlantickým charakterem
Suché a svěží Albariño, perfektní aromatická intenzita připomínající bílé květy, jablka, hrušky a citrusy.
Suché a svěží Albariño z nejlepších parcel, dobré strukturované víno, které se náramně hodí k mořským plodům.
Fillaboa je suché Albariño s různými aromaty. Selekce z 8 nejlepších parcel, vytvářející dobře strukturované víno.
Albariño, bílé víno z Galície, výrazná stopa zeleného jablíčka a tropického ovoce.
Portugalské víno z oblasti Douro, odrůda Touriga Nacional, zraje 11 měs. v dubových sudech.
Španělské červené víno z odrůdy Garnacha neboli Grenache, z oblasti Priorat. zraje 10 měs. v dubových sudech.
Garnacha neboli Grenache zraje 5 měs. v dubových sudech. Réva roste na břidlicových terasách, stopa minerálů.
Intenzivní Syrah rubínově červené barvy z Chilské vinařské oblasti Curicí Valley.
Výběrový Merlot z řady Max reserva špičkového chilského vinařství Errazuriz.
Syrah La Cumbre z roku 2013 krásné a hluboké fialovo-červené barvy.
Syrah La Cumbre z roku 2012 - víno krásné a hluboké fialovo-červené barvy.
Jeden ze tří vrcholů - ikon vinařství Errazuriz - KAI 2016.
Dobře strukturované víno s dlouhou dochutí, které se postupně bude v lahvi zaoblovat nabývat na komplexnosti.
Krásné rubínově červené barvy s fialovými odlesky, ročník 2015 Don Maximiano Founder’s Reserve zaujme vůní připomínající červené ovoce, jako jsou třešně a maliny.
Chilské ikonické víno. 2012 Don Maximiano Founder’s Reserve vyniká svou jasně fialovo-červenou barvou.
Merlot z vinařství Errazuriz je jedním z největších best-sellerů.
Cabernet Sauvignon je, červená odrůda z řady Estate ze špičkového Chilského vinařství Errazuriz.
Chilské víno ultra premiové kategorie.
Druhé víno z butikového premiového chilského vinařství El Principal.
Velké Tempranillo s pořádným tříslem a výraznou stopou exotického koření. Zrání vína 16 měs. na sudu
Kulaté Tempranillo s jemnými taniny a výraznou stopou exotického koření. Zrání vína 14 měs. na sudu
Skvěle pitelné Tempranillo v základní podobě, 1/3 zraje 3 měs. na sudu, zbytek kombinace beton a nerez.
Tempranillo, macerace 2 týdny s řízenou fermentací, následné 12 měsíci zrání v nových dubových sudech.
90% Tempranillo a 10% Cabernet Sauvignon. 16 měsíci zrání v nových dubových sudech.
Tempranillo, macerace 2 týdny s řízenou fermentací, následné 14 měsíci zrání v nových dubových sudech.
Nastavení