Cabernet sauvignon Premium z vinařsví Jean Bousquet kombinující argentinský a francouzský styl vína.
AMERI red blend - ikonické - vrcholné víno vinařství Domaine Bousquet. 60% Malbec, 20% Cabernet Sauvignon, 10% Syrah, 10% Merlot.
Top Argentinský Malbec a vlajková loď celého vinařství Alpamanta za řady Terroir - dříve nazvané Reserva.
Skutečně velký Malbec - temně fialová velmi intenzivní barva.
Špičkový argentinský Cabernet z "butikového" vinařství Alpamanta.
Velké víno, taková gran reserva, 10 let zrání v sudech, extrémně nízký výnos a limitované množství.
Ruční zpracování hroznů Garnacha a Viura, následná fermentace v dubových sudech, ve kterých víno zraje 9 měsíců.
Velké víno, našlapaná reserva z 60let starých keřů odrůdy Tempranillo. Zrání 16 měsíců v sudech francouzského dubu
Čisté Tempranillo. Divoké, vášnivé, jako rande ve Španělsku. Kombinace sudů a betonových nádob. Pecka!
Svěží lehké suché víno z jihu Itálie. Aroma tropického ovoce a lehký bylinkový závěr. Místní odrůdy Greco a Fiano
Pevné červené víno z oblasti pod Vesuvem. Ve vinohradě se nachází spousta kamenů Tufa – typického místního kamene.
Místní odrůda Greco di Tufo, víno bylo mícháno na kalech. Výraznější stopa minerálu a tropického ovoce.
Místní odrůda Falanghina. Víno jemné a ovocné. V textuře vína je cítit lehký minerál. Fermentace na nerezu.
Výběrová Riserva z odrůdy Cannonau ze Sardínie. Jemná, rafinovaná a nádherně elegantní.
Severovýchod SardinieMacerace za studena po dobu 2 dnů a tradiční macerace v nádobách z nerezové oceli
Výraznější typ odrůdy Vermentino, fermentace v nerezu a ve dřevě, starší vinohrad.
Lehké typické víno ze Sardínie, fermentace v nerezu, vhodné k rybě nebo jako aperitiv.
Víno má sytě červenou až rubínovo barvu. Vůně je elegantní a komplexní, s jasnými tóny ostružin a černého rybízu
Jak typický Sauvignon pro oblast Friuli, aroma bylin, citrusů a lučního kvítí. Víno které zaujme nejen svým aroma.
Odrůda Ribolla, se nachází na severovýchodě Itálie v regionu Friuli-Giulia Venezia.
Italská "rulanda" fermentovaná v nerezových nádobách, aroma jablíček a citrusů, skvělé víno ze severu Itálie.
Zibibbo Orange je oranžové víno, fermentační macerace na slupkách probíhá po dobu 40 dní.
Červené víno z Kalábrie, vyrobené z lokálních odrůd hroznů Magliocco a Greco Nero, stáří vinice 20 let
Svěží bílé víno z Kalábrie, vyrobené z hroznů odrůdy Zibibbo. Je příjemně aromatické.
Super svěží bílé víno z Kalábrie, vyrobené z odrůd hroznů Zibibbo a Malvasia.
Vrcholné dílo vinařství Talenti. Stáří keřů 60 let, fermentace ve Slavonských sudech o objemu 500l
Nádherné Brunello, vyrobené z hroznů odrůdy Sangiovese z keřů starých 30 let. Nádherné tělo, gurmánské víno.
100% Sangiovese, fermentace na sudech Slavonského dubu. Hrozny pochází z mladší vinice.
Nastavení