Toto víno vzniká na vinici usedlosti Señorío de Sarría, v očarujícím prostředí protkaném historií. Vinařství křižuje poutní stezku Camino de Santiago, a vinice zde rostou v symbióze s bohatou florou a faunou. Garnacha VIÑEDO UNO, víno z vinice staré více než 60 let v nadmořské výšce 450 m, je sklízeno ručně. Fermentace v nerezových tancích s kontrolovanou teplotou trvá 15 dní. Následuje 9měsíční zrání v barikových sudech z francouzského dubu Allier (1 rok starých) a dodatečný odpočinek několik měsíců na lahvi před uvedením na trh.
Sytá, granátově červená barva. Intenzivní aroma zralého červeného ovoce s jemnými lesními, bylinnými a balzamikovými tóny, prolínající se s náznaky pražení. Dochutí kombinuje květinové nuance s černým ovocem, vytvářející elegantní a komplexní profil s hedvábnou a minerální koncovkou. Téměř bezchybně skloubí se červeným grilovaným masem, dušenými pokrmy, zvěřinou, houbami a lanýži. Skvěle doplňuje i dezerty s hořkou čokoládou. Doporučená teplota podávání 16-18 °C.