60% Cabernet Sauvignon, 20% Graciano, 20% Garnacha
Hrozny pocházejí z 25 let starých vinic v lokalitě Puente la Reina. Sklizeň probíhá částečně mechanicky a částečně ručně. Fermentace trvá 15 dní v nerezových tancích při teplotě 28 °C. Víno pak zraje 12 měsíců v americkém dubovém sudech starých 3-5 let.
Barva: Červeno-hnědá s fialovými záblesky Vůně: Intenzivní aroma tmavého a červeného ovoce (borůvky, ostružiny, maliny), svěží s květinovým a kořeněným nádechem. Chuť: Plná, svěží a dobře vyvážená, s náznaky ovoce, koření a mléčně vanilkovými tóny.
Doporučená teplota podávání je 16-18 °C. Ideálně se hodí k pečenému nebo dušenému masu a k typickým španělským uzeninám, jako je jamón, chorizo apod.