95% Tempranillo, 3% Graciano a 2% Garnacha
Víno které Vám přináší autentický zážitek z mladších vinic "La Veguilla" a "Valseca" s průměrným stářím 25 let. Hrozny jsou pečlivě odstopkovány, podrtí a macerují 3-4 dny, přičemž přirozená fermentace s divokými kvasinkami následuje. Po 10-12 dnech probíhá zrání v nerezových tancích, pravidelně přečerpávaných každé 3 měsíce. Bez použití barikových sudů a bez filtrování.
Víno má jasnou barvu s granátovými tóny, což svědčí o jeho hloubce. Aroma přináší ovocné nuance švestek, borůvek a červeného ovoce. Na patře dominují plné ovocné tóny s balsamikovými prvky, přinášející svěžest a příjemnost pití. Doporučujeme servírovat při teplotě 14-15 °C, abyste plně vychutnali tuto lahodnou skladbu.