Španělské červené víno z oblasti Toro, vyrobené z odrůdy Tinta de Toro (místní název Tempranillo), je intenzivně rubínově červené barvy. V nosu se otevírá intenzivní a vícevrstvé aroma s tóny čokolády, zralého ovoce a vanilky. Chuť tohoto vína je kulatá, hedvábná, velmi plná a šťavnatá, doplněná zajímavou minerální dochutí.
Víno vychází z výběru hroznů z 90 až 100 let starých vinic s omezenou produkcí a využívá biodynamických technik. Ruční sklizeň během prvních patnácti říjnových dnů, 2 týdny macerace a fermentace v malých železobetonových nádobách s přírodními kvasinkami. Jemně lisovaný pneumatickým lisem a plněný do lahví bez filtrace nebo agresivního čističe, zachovávající přirozené vlastnosti vína.
Zrání probíhá 14 měsíců v sudech z francouzského dubu.
Víno Matsu, což v japonštině znamená „počkat“, vzdává hold všem vinařům, kteří generace pracovali ve vinicích s úctou a obětavostí. Apelace D.O. Toro s extrémními teplotami a stoletými vinicemi vytváří unikátní prostředí, kde se réva pěstuje tradičně a s respektem k přírodě. Matsu vína zdůrazňují plnost Toro D.O. s jemností a elegancí.