Španělské červené víno z oblasti Toro, vyrobené z odrůdy Tinta de Toro (místní název Tempranillo), se prezentuje hlubokou jasnou rubínovou barvou. Intenzivní nos nabízí zralé a sladké bobule s jemnými minerálními tóny. V plném těle vína se sladkým ovocem a chutnými taniny vyniká komplexnost, vláčnost a zralý dlouhý závěr. Pocity ovoce a lékořice vycházejí z optimální zralosti hroznů. Víno pochází z vybraných poloh ideálních pro Tinta de Toro, z vinic starších 50 let. Omezená produkce a použití biodynamických technik zdůrazňují jeho jedinečnost. Manuální sklizeň v prvních patnácti říjnových dnech, fermentace a macerace v malých betonových nádobách s přírodními kvasinkami, bez překročení 24 ° C. Jemné lisování pneumatickým lisem a plnění do lahví bez filtrace nebo agresivních čistidel, zachovávající přirozené vlastnosti vína.
Stárnutí: Jedna třetina vína zraje 3 měsíce ve francouzských dubových sudech.
Víno Matsu, což v japonštině znamená „počkat“, vzdává hold všem vinařům, kteří generace pracovali ve vinicích s úctou a obětavostí. Apelace D.O. Toro s extrémními teplotami a stoletými vinicemi vytváří unikátní prostředí, kde se réva pěstuje tradičně a s respektem k přírodě. Matsu vína zdůrazňují plnost Toro D.O. s jemností a elegancí.