Giró Ribot - Cava Brut Nature Reserva
Nejsušší Cava portfolia vinařství Giró Ribot. Má pouze 2g cukru, je velmi suchá, elegantní s dlouhou dochutí.
50%Macabeo; 30% Xarel.lo; 20% Parellada
Alkohol: 11,5%
Cukr: 2 g/l
Kyseliny: 4 g/l
Zrání na lahvi: 24-36 měsíců
Ruční sběr hroznů z vinic starých 20-30 let. Nejsušší Cava od Giró Ribot s obsahem pouze 1,5 g nespotřebovaného cukru, pro výjimečnou suchost a eleganci.
CAVA, je Španělské šumivé víno, Cava vzniká tradiční metodou druhotného kvašení v lahvi, kterému říkáme metoda Champenoise. Cava se může vyrábět jen a pouze v oblastech s ochrannou známkou původu DO Cava.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Španělsko |
---|---|
Klasifikace: | Cava |
Objem: | 0,75 l |
Obsah alkoholu: | 12 % |
Obsah cukru: | Brut nature |
Odrůda: | Macabeo, Parellada, Xarel·lo |
Ročník: | NV |
Vinařská oblast: | Penedés |
Země původu: | Španělsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář