95% Tempranillo, 5% Graciano
Sklizeň: Čtvrtý týden v říjnu. Víno je vyráběno z hroznů starých vinic, které mají více než 50 let. Většina keřů nese nejvýše 4 hrozny, a vinice je orientovaná na jihozápad. Příprava: Kvašení probíhá při teplotě 30 ºC. Zrání: 24 měsíců v barikovém sudu (3. použití) - 50% francouzský dub a 50% ruský dub, následně 12 měsíců na lahvi.
Víno má intenzivní průzračnou granátovou barvu. Je atraktivní na nose, s komplexními a silnými tóny zralého ovoce, lékořice, středomořských bylinek, vanilky a ušlechtilého dřeva. Na patře je čisté, čitelné, výrazné, mohutné a velmi elegantní. Přes svých 14 stupňů alkoholu má neobyčejnou svěžest a je výrazně perzistentní.
Vyniká v kombinaci s červeným masem, zvěřinou, ale také skvěle doplňuje dezerty a sladkosti s ovocem.