Jedno z vrcholných vín od Bodegas Emilio Moro, nazvané na počest vinice "Pago de Sanchomartín" v Pesquera de Duero. Vinice z roku 1944 s klony Tinto Fino z nejstarších vinic odrůdy Tempranillo vytváří výjimečně silné, elegantní a vytrvalé víno.
Alkoholové kvašení v 50hl nádržích z nerezové oceli a 32denní macerace se slupkami jsou prvním krokem k výjimečnosti. Následuje 22měsíční zrání v nových francouzských barikových sudech. Výsledek je víno s hlubokou, zralou černou třešňovou barvou a jasnými fialovými odlesky. Vůně, plná a koncentrovaná, nese typické aroma odrůdy Tinto Fino s náznaky borůvek a lékořice. Chuť je jemná, se sametovými taniny a sladkým dojmem na patře. Celkově nabízí silnou strukturu a neuvěřitelně dlouhou dochuť.
Ideální k červenému masu a zvěřině. Doporučujeme podávat při teplotě 15-17 °C.