Rodinné vinařství Cantine DEI, vedené vnučkou zakladatele Marií Catarinou DEI, zdědilo špičkovou tradici výroby vína. Odkazujíc na svou hereckou a zpěvačskou kariéru, Maria se věnuje vedení vinice na 100 hektarech, kde 38 hektarů je věnováno révě, z toho 31 hektarů slouží produkci Vino Nobile. Celková roční produkce lehce přesahuje 80 tisíc lahví.
Ročník 2019, hodnocený 94 body Jamese Sucklinga, představuje Vino Nobile di Montepulciano - ikonu Toskánska od malého "butikového" vinařství Cantina DEI. Víno zraje 24 měsíců ve velkém dubovém sudu a dodatečně 6 měsíců na lahvi. Jiskrná rubínová barva, intenzivní aroma zralých višní a švestek, plná chuť s decentním ovocným projevem, perzistentní a harmonické víno.