Vrcholné božské burgundské víno z Mersault v kategorii Premier Cru. Zrálo 16 měs. v dubových sudech.
Vrcholné dílo z Chablis Grand Cru z vinařství Louis Jadot. Chardonnay které je jiskrné barvy s dotekem zlatých tónů.
Unikátní parcela "Clos de La Chapelle" je označována jako Monopole. Vrcholné dílo Domaine Louis Jadot.
Minerální Chardonnay ze Santenay z Côte de Beaune prochází fermentací a zráním v dubových sudech po dobu 16 měs.
Chlastací typ bílého vína z odrůdy Chardonnay z jižní Austrálie. Tóny ovoce, broskve a meruňky a lehký nádech květin, závěr vína je ovocný a svěží.
Vyhlášené minerální a svěží víno z Burgundska z Chablis, v kategorii Premier cru z TOP parcely Fourchaume.
Božské burgundské víno z Mersault. Zrálo 18 měs. v dubových sudech. Je kulaté a krásně šťavnaté. Svěží a minerální.
Bílé víno Pouilly Fuissé z oblasti Mâconnais fermentovaného v dubových sudech, zlatavě-zelenkavé barvy, jemné a elegantní.
Chardonnay z Rully co zraje na dubových sudech 10-12 měsíců. Víno zlatavé barvy, vyhlášené svou finesou
Ruční zpracování hroznů Garnacha a Viura, následná fermentace v dubových sudech, ve kterých víno zraje 9 měsíců.
Svěží lehké suché víno z jihu Itálie. Aroma tropického ovoce a lehký bylinkový závěr. Místní odrůdy Greco a Fiano
Místní odrůda Greco di Tufo, víno bylo mícháno na kalech. Výraznější stopa minerálu a tropického ovoce.
Místní odrůda Falanghina. Víno jemné a ovocné. V textuře vína je cítit lehký minerál. Fermentace na nerezu.
Výraznější typ odrůdy Vermentino, fermentace v nerezu a ve dřevě, starší vinohrad.
Lehké typické víno ze Sardínie, fermentace v nerezu, vhodné k rybě nebo jako aperitiv.
Jak typický Sauvignon pro oblast Friuli, aroma bylin, citrusů a lučního kvítí. Víno které zaujme nejen svým aroma.
Odrůda Ribolla, se nachází na severovýchodě Itálie v regionu Friuli-Giulia Venezia.
Italská "rulanda" fermentovaná v nerezových nádobách, aroma jablíček a citrusů, skvělé víno ze severu Itálie.
Zibibbo Orange je oranžové víno, fermentační macerace na slupkách probíhá po dobu 40 dní.
Svěží bílé víno z Kalábrie, vyrobené z hroznů odrůdy Zibibbo. Je příjemně aromatické.
Super svěží bílé víno z Kalábrie, vyrobené z odrůd hroznů Zibibbo a Malvasia.
Minerální bílé víno z Toskánska. 50% Trebbiano, 40% Malvasia, 10% Grechetto
Velké bubliny z Italského Piemnotu, 30 měsíců na kalech
Moscato d'Asti je lehké aperitivní víno (pouze 5% alkoholu)
Moscato d'Asti je lehké aperitivní víno (pouze 5% alkoholu) s decentní perličkou.
Tenhle vymazlený Vlašák od Jindřícha Kadrnky, byl vyroben spojením hroznů ze dvou různých viničních tratí, Liščí vrch a z Ořechové hory.
Jindrův Vlašák z Ořechové Hory, klenot mezi vlašáky!
Nastavení