Bleu de Mer (Mořská modř) je lahodné víno z jižní Francie, sklízené pouze v nočních hodinách, aby se zabránilo přehřátí hroznů. Lisování je prováděno s ohledem na minimalizaci oxidace, následuje statické odstranění kalů a krátká macerace, která dodává vínu jemnou narůžovělou barvu. Alkoholická fermentace se odehrává v termo-regulovaných nerezových nádržích při nízkých teplotách.
Světle lososová barva s jemnými stříbrnými odlesky láká na první pohled. Vůně je intenzivní, plná květinových a ovocných tónů, s náznakem anglických bonbonů. Chuť je elegantní s příjemnými tóny malin a jahod, doprovázená svěžestí citrusů. Středně dlouhý a šťavnatý závěr dodává vínu eleganci. Jedná se o jedno z nejlepších růžových vín.
Ideální k podávání s tapas, grilovanými rybami, uzeninami, ovocnými saláty a kozím sýrem. Servírujte při teplotě 9-10 °C.